Кращі соціальні мережі для вашої компанії: де вас мають бачити?

Соціальні мережі

У сучасному світі, де інтернет став невід’ємною частиною життя, соціальні мережі перетворилися на потужний інструмент для розвитку бізнесу. Вони надають унікальну можливість налагодити прямий контакт з потенційними клієнтами, підвищити впізнаваність бренду, просувати товари та послуги, а також створити активне та лояльне співтовариство навколо вашої компанії.

Як резервне копіювання даних на VPS серверах забезпечує спокій вашим клієнтам?

Резервне копіювання на VPS серверах

У сучасному світі, де інформація стає все більш цінною, питання безпеки даних стоїть на першому місці. Особливо гостро воно стоїть перед власниками бізнесу, які використовують VPS сервери для зберігання своїх даних. Тоді чому у такому випадку важливо звернути увагу саме на процес резервного копіювання? Про це ми й поговоримо у нашій сьогоднішній статті.

Створення лендінгу, який буде працювати на бізнес

Створення лендінгу

Посадкова сторінка, або ж лендінг, це спосіб залучення більшої кількості клієнтів. Втім, як і будь-який маркетинговий інструмент, ця сторінка має низку вимог та правил. Не кожен бізнес зможе повністю реалізувати переваги лендінгу.

Тому у цій статті, CMO українського конструктора сайтів Weblium Богдан Тимошенко поділиться порадами, як зробити працюючий лендінг та якому бізнесу він підійде.

Що таке UGC контент і як його ефективно застосовувати у вашому бізнесі?

UGC контент

У сучасному світі, де інформація доступна кожному, бренди шукають нові та ефективні способи зв’язатися зі своєю аудиторією. І саме UGC контент (User-Generated Content) стає все більш популярним інструментом, який може допомогти їм у цьому.

Чому варто вибрати розміщення серверів в дата-центрі?

Розміщення серверів у дата-центрі

У наших попередніх статтях ми неодноразово згадували, що розміщення серверів – це ключовий фактор, що впливає на безперебійну роботу, продуктивність та безпеку вашого бізнесу. Однак зберігання серверного обладнання у власному офісі може бути ризикованим та невигідним, тому все більше компаній обирають послугу колокейшн – розміщення серверів в спеціалізованому дата-центрі.

Google запускає безкоштовні програми для малого і середнього бізнесу

Безкоштовні програми від Google

Сьогодні український бізнес стикається з безліччю викликів, але, незважаючи на це, водночас перед ним відкривається й багато нових можливостей. Так Google, прагнучи допомогти українським підприємцям розвивати та масштабувати свою справу, запустив три безоплатні навчальні програми. Серед них: «Зростайте з Google: програма для малих бізнесів», «Безпечніше з Google: основи кібербезпеки для бізнесів», «Знаходьте нових клієнтів за кордоном».

Давайте розглянемо більш детальніше кожну з них.

Для чого потрібен бекап сервера і де його зберігати?

Бекап сервера

Уявіть, що ви фотограф, який знімає весілля. Впродовж свята ви робите сотні чудових кадрів, але раптом ваша камера ламається, усі фотографії втрачено… Проте, щоб уникнути таких катастроф, фотографи завжди роблять резервні копії своїх знімків, цим самим убезпечуючи себе від виникнення подібних ситуацій.

Те ж саме стосується і серверів: аби не втратити дані фахівці використовують їхні резервні копії – бекап серверів.

Вибір виділеного сервера: як обрати оптимальний ресурс для введення бухгалтерії та веб-проектів

Вибір виділеного сервера

У сучасному світі ведення бізнесу неможливо уявити без використання інформаційних технологій. Бухгалтерський облік, веб-сайти, онлайн-магазини – все це потребує надійної та потужної платформи для безперебійної роботи, особливо зважаючи на наші виклики сьогодення. У такому випадку саме виділений сервер стає оптимальним рішенням для багатьох компаній, адже він гарантує високий рівень продуктивності, безпеки, гнучкості та автономності.

Фішинг: як уникнути атак і захистити свої дані

Як уникнути фішингових атак?

Фішинг – це поширений вид кіберзлочинності, спрямований на крадіжку особистих даних користувачів, таких як паролі, логіни, номери банківських карток. Зловмисники маскуються під надійні джерела, наприклад, банки, онлайн-магазини або популярні веб-сайти, щоб заплутати й обдурити людей та змусити їх розкрити власну конфіденційну інформацію.

Сьогодні це один із найпопулярніших видів небезпеки онлайн, який варто не просто розпізнавати, а й уникати. Саме про це й ми поговоримо у нашій сьогоднішній статті.

Все, що вам потрібно знати про реєстрацію домену .UA

Реєстрація доменної зони .UA

У світі, де онлайн-присутність є одним із важливих факторів розвитку, реєстрація домену .UA може стати ключовим кроком до успіху вашого бізнесу чи особистого бренду. Цей домен, що символізує українську ідентичність в інтернеті, дає ряд переваг та можливостей, які не доступні в інших зонах. Давайте сьогодні у цій статті розглянемо детально всі аспекти домену .UA та особливості його реєстрації.

Page 1 of 23

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén